VBS Toermalijn in Stekene speelt musical ‘Zonnewacht & Maneraad’ op 17 en 18 maart

Driejaarlijks voert VBS Toermalijn in Stekene met de leerlingen van de bovenbouw een musical op waarbij alle kinderen kunnen schitteren volgens hun eigen talenten.  Dit jaar spelen ze met de kinderen van het 4e, 5e en 6e leerjaar van Stekene de musical ‘Zonnewacht & Maneraad’ op 17 en 18 maart.  Met de 4 voorstellingen willen ze 1000 toeschouwers laten genieten van dit spektakel, dat plaatsvindt in de Refter van VBS Toermalijn, Kerkstraat 12 in Stekene.

In oktober werden audities georganiseerd op school waarbij de kinderen in workshops konden proeven van drama, zang, dans en beeld en hun talenten konden tonen.  Volgens hun talenten en interesses werden ze in groepen verdeeld en werd er wekelijks op maandagnamiddag geoefend.