Kunst in de vitrine 2023

De gemeente Stekene organiseert in het najaar van 2023 opnieuw de tentoonstelling Kunst in de vitrine. Lokale kunstenaars, zowel amateur als professioneel, stellen hun kunstwerken tentoon in de
etalage of voortuin van een lokale handelaar. Alle kunstdisciplines zijn hierbij toegelaten. De kunstwerken zullen te bezichtigen zijn van 8 september tot en met 8 oktober 2023.

Daarom is de gemeente nu al op zoek naar Stekense handelaars en kunstenaars die willen meedoen aan Kunst in de vitrine. “Ben jij een Stekense handelaar die zijn etalage wil aankleden met een prachtig kunstwerk van een lokale kunstenaar? Of ben jij een Stekense kunstenaar die zijn kunstwerk(en) wil laten zien aan het groter publiek? Dan ben jij de persoon die wij zoeken”, deelt schepen van Cultuur Gunter Van Campenhout mee.
Elke handelaar krijgt bij loting een kunstenaar toegewezen die één kunstwerk in zijn etalage tentoon zal stellen. Kunstenaars en handelaars kunnen inschrijven tot 1 februari 2023, via de daartoe voorziene digitale formulieren op www.stekene.be of via mail naar cultuur@stekene.be.
Meer informatie is te vinden op www.stekene.be. Lokale handelaars of kunstenaars kunnen de afsprakennota opvragen bij de dienst Cultuur of downloaden via www.stekene.be