Harmonie De Ware Vrienden Stekene brengt voor de achtste keer een Nieuwjaarsconcert

Nadat corona twee jaar roet in het eten gooide, is de Koninklijke Harmonie klaar om terug aan te sluiten bij de traditie van haar nieuwjaarsconcert op de laatste zondag van januari. Voor de achtste maal reeds en voor het eerst onder de leiding van de nieuwe dirigent Johan Van den Eede.

Op het programma staan zowel bekende melodieën als verrassende concertstukken voor harmonie. Na het concert kan nagepraat worden bij een nieuwjaarsdrankje in het lokaal van de Harmonie. Een glaasje wijn of fruitsap is in de prijs van de toegangskaart begrepen.

Praktisch
Het nieuwjaarsconcert van Koninklijke Harmonie De Ware Vrienden vindt plaats op zondag 29  januari 2023  in de H. Kruiskerk in Stekene, vangt aan om 15 uur en duurt ongeveer anderhalf uur. Kaarten kosten 12 EUR in voorverkoop en 15 EUR aan de kassa, ook dit jaar wordt er gewerkt met genummerde plaatsen. Kaarten kunnen besteld worden via www.harmoniedewarevrienden.be/tickets of bij Optiek Jan Van Goethem, Polenlaan 32.