Sportdag 50+ in Stekene is een voltreffer

Vandaag vindt de Sportdag 50+ plaats in en rondom de Sportstek in Stekene. Schepen van Sport Heidi Van Gaever mocht 77 enthousiaste senioren begroeten.

‘Op woensdag- en vrijdagvoormiddag organiseert de Sportdienst aangename sporturen voor 50-plussers,’ vertelt Heidi Van Gaever. ‘Vandaag bieden wij senioren een waaier aan sportieve activiteiten: van tafeltennis, petanque, minigolf, volksspelen, zumba, moderne lijndans, badminton, yoga tot zitnetbal en een fotozoektocht. Een aantal sporten zijn ook rolstoeltoegankelijk.’

FOTO: bever

Naast een ontvangst met koffie en croissants worden de senioren ‘s middags verwend met een gratis maaltijd, aangeboden door Zorg Stekene. ‘We zijn ontzettend verheugd over de grote belangstelling, we kijken er naar uit om in de toekomst nog meer senioren te mogen verwelkomen.’

FOTO: bever

FOTO: bever
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on email
Share on linkedin