Jeugdhuis De Cramme viert het WK in wintersfeer

Jeugdhuis De Cramme in Stekene zendt alle matchen van de Rode Duivels uit op groot scherm. Op die manier willen ze de jeugd de kans geven om samen te genieten van het voetbal, op een toegankelijke manier.

‘De Cramme kent de laatste jaren de traditie om alle matchen van de Rode Duivels op grote toernooien uit te zenden’, vertelt bestuurslid Sam Schokkaert. ‘De opkomst blijkt dan ook altijd een succes. Het koude weer weerhoudt ons niet om dit jaar hetzelfde te doen.’

‘Uiteraard verloopt onze organisatie nu wat anders dan voorheen’, voegt bestuurslid Casper Janssens toe. ‘We voorzien nu ook binnen, beperkt weliswaar, plaats om van de match te genieten. Degene die tegen wintertemperaturen bestand zijn, kunnen buiten supporteren voor een groot scherm. Wel raad ik aan je warm aan te kleden omdat we door de stijgende energieprijzen voorzichtig zijn met buitenverwarming.’

FOTO: De Cramme

Op woensdag 23 november start de eerste wedstrijd tegen Canada. De zondag daarop is Marokko aan de beurt. De laatste groepsmatch wordt op donderdag 1 december afgetrapt. Indien de Belgen doorstoten naar de knock-outfase zal ook dan de jeugdige Stekenaar kunnen komen supporteren in het jeugdhuis.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on email
Share on linkedin