De Stuif verkozen tot pleegzorgfrituur van Kemzeke

Van 18 tot en met 27 november is het de Week van de Pleegzorg. Dit jaar zetten meer dan 350 frituren in heel Vlaanderen pleegzorg in de kijker, onder de naam #pleegfrietje.

In Kemzeke werd Frituur De Stuif uitgekozen als pleegzorgfrituur. Een pleegzorgfrituur versiert zijn zaak met affiches, stickers en vlaggetjes. ‘Pleegzorg Vlaanderen hoopt mensen warm te maken om voor pleegzorg te kiezen. Zo’n duizend kinderen en jongeren hebben nood aan een pleeggezin. Een frietjesmoment is een gezinsmoment bij uitstek, misschien is er aan de eettafel nog een plekje vrij voor een kind in een kwetsbare positie. Aangezien we zelf 4 dreumeltjes hebben, vinden we het een eer om pleegzorgfrituur te mogen zijn,’ reageert uitbaatster Kelly Van Hoogendorp.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on email
Share on linkedin