Eerste ‘NatHumAni’s Vegan & Mini Music Festival’ op 23 juli in de Kwakkelstraat 93 in Stekene

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on email
Share on linkedin

Na de geslaagde ‘open-deur-dag’ in juli 2021, organiseert NatHumAni opnieuw een ‘open-house’ in de Kwakkelstraat 93 in Stekene! NatHumAni is een belevenis/zorgboerderij waar de verbinding tussen mens, dier en natuur centraal staat.

Kom kijken, laat jullie verrassen en geniet van een 5-tal artiesten/bands uit ons mooie Waasland en zelfs daarbuiten! Geniet van hun repertoire, zing mee en dans. Doe mee aan de ‘vegan-challenge’ en proef van het alternatieve 100% plantaardig eten, keuze genoeg voor jong en oud. Drankjes en hapjes zijn uiteraard verkrijgbaar en worden verzorgd door een foodtruck. Voor de kinderen worden allerhande activiteiten georganiseerd, leuke workshops, springkasteel, grime…

De poort van NatHumAni gaat open om 10u00, de toegang is gratis!