Succesvolle wielerwedstrijd op afgesloten parcours in De Zavel

Zondag 24 april vond een wielerwedstrijd plaats voor miniemen, jongens en meisjes van 8, 9, 10 en 11 jaar. Locatie: een afgesloten en veilig parcours op de ambachtelijke zone De Zavel, met start en aankomst bij De Caluwe-De Smit (DCS). Organisator/koersdirecteur Luc Schelfhout mocht een 90-tal deelnemers verwelkomen, een mooi aantal voor deze 10de editie.

Per leeftijdscategorie stond er een tijdrit en een wedstrijd op het programma, met ook nog een rit door Stekene onder begeleiding van wielerclub De Sneltrappers en Cycling Vlaanderen. “Volgend jaar willen we ook een wedstrijd organiseren voor aspiranten, in de leeftijd van 12 tot 14 jaar. Bij ons kunnen jongeren zich amuseren en hun stuurvaardigheid opkrikken. Graag dank ik alle sponsors waardoor het evenement een groot succes werd,” vertelt Luc Schelfhout.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on email
Share on linkedin